Voor middelgrote organisaties

U wilt een digitaal project starten. Of het nu gaat om een nieuwe website, webshop optimaliseren, integratie met het WMS, distributeur of verkoopplatformen zoals Bol en Amazon. Een digitaal klantenportaal, een app of een totaal ander idee om uw organisatie te optimaliseren. Met name voor middelgrote organisaties die zich daar niet dagelijks mee bezighouden is het lastig om te komen tot een goede analyse van de behoeften en, als u dat is gelukt, te komen tot een goede keuze van leverancier of softwarepakket. Vervolgens moet dat systeem worden ontwikkeld of geïmplementeerd waarbij u afhankelijk bent van de goede wil van uw leveranciers. Om er zeker van te zijn dat u krijgt waar u behoefte aan heeft tegen de gewenste condities is het een goed idee om uw projecten te laten voorbereiden en begeleiden door iemand die uitsluitend uw belangen behartigt zodat uw doelstellen optimaal worden gerealiseerd.

Business Analyst

Iemand die de organisatie in kaart brengt en zowel functioneel als technisch beschrijft zodat u beslagen ten ijs komt als u een project wilt starten.

Digitaal Project Adviseur

Iemand die uw belangen behartigt en dient als sparringpartner voor de projectleider van de software leverancier of reclamebureau.

Digitaal Project Manager

Iemand die voor u projecten managet zodat ze naar tevredenheid verlopen. Dat wil zeggen: op tijd af zijn en binnen budget blijven.